Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Kui oled näinud kusagil "põõsas" Eesti Nokiat vedelemas
anna meile teada, ehk suudame mõtet edasi arendada...

Juhul, kui nägid korterit, mille hinnas tavapärasest vähem nulle...
või ehitamisel kasutati zelatiini.. sosista meile ka.


Kõik head vestlused teretulnud !
Forum rules
Üldiselt, siin kirjutades austa häid tavasid, ära sõima...ole lihtsalt inimene...rohkem palveid pole

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 22 Jul 2021 17:35

hh wrote:
hh wrote:Sellest imelikust lehest nimega PEALINN on vahel kasu ka.

Lastearst Reet Raukas: COVIDi-järgne põletikureaktsioon on Eestis haiglasse viinud 15 last

https://pealinn.ee/2021/07/19/lastearst ... d-15-last/


TSITAAT: Tegemist ei pruugi alati olla vaktsiini kõrvaltoimega

“Tuleb eristada seda, et meile saadetud kõrvaltoime teatis ei tähenda veel, et tegemist on kindlasti vaktsiini kõrvaltoimega. Tegemist võib olla ka juhusliku ajalise kokkusattumusega vaktsiini manustamise ning reaktsiooni tekkimise vahel,” lisas ta.

KOMMENTAAR: huvitav, millal siis on kõrvaltoime? Kes siis oskab eristada neild juhtumeid?

teatud asju juhtub populatsioonis ka sporaadiliselt, keskmiselt näiteks n juhtu aastas 100 000 lapse klohta.
aastad pole vennad, kui ühel aastal ning vahetult peale vaktsineerimist juhtub asju (näiteks kokkuleppeliselt) 2 või 3 standardhälbe võrra sagedamini, siis osa juhte võib olla mittesporaadilised. Standardhälbe ulatus sõltub sellest, kui palju erinev on juhtude arv igal aastal. Kui igal aastal on stabiilselt 5 juhtu, siis 8 juhu korral on ilmsest 3 olnud põhjustatud mingist faktorist - kui ajaliselt peale (mitte enne) vaktsiini, siis võib esitada hüpoteesi, et süüdi on vaktsiin. Kui järgmine aasta või mujal maailmas sama moodi, siis üha kindlamini võib seda hüpoteesi toetada.
Kui aga igal aastal kõigub juhtude arv 3-7 vahel, siis 8 juhtu ei pruugi iseenesest tähendada veel rohkenemist, see on nö. valge müra. Kui aga neist 4 on vahetult peale vaktsiini, siis võib samuti esitada hüpoteesi, kuid see võib olla clustering ehk juhuslike sündmuste hetkeline kuhjumine (sage viga, mida tehakse, inimene on loodud leidma mustreid ka juhuslikes kokkusattumustes). See ongi näide Texase täpsuslaskuri protseduurist, kus joonistab ringi ümber punktide kogumiku ja ütleb, tagantjärgi, et just sinna ma tahtsingi sihtida. Kui aga neid puntke koguneb rohkem (rohkem aastaid asja uuritud), siis klastrid kaovad, tuleb ühtlasem punktite jaotus (vt. eelpool antud lingil olevat liikuvat pilti).

vt. ka: https://elu.ohtuleht.ee/1039398/lahedas ... mise-seost
Ei ole kursis selle mehe elu- ja terviselooga, kuid näost vaatab vastu 2. tüüpi diabeet või prediabeet (veresooned, süda, neerud, kõrge vererõhk jne.). Kevadel olin ise kimpu kõrge vererõhuga ja kõrge veresuhkruga. Kirjutati välja peotäis ravimeid päevas, isegi insuliiinisüstid. Olen nüüd piiranud veel rohkem suhkru ja süsivesikute tarbimist (kalorite vähendamise eesmärgil ka kuigivõrd rasva tarbimist), esialgu loobusin insuliinist, siis vererõhurohtudest ja nüüd olude sunnil (kõht ei kannata) ka teistest 2. tüübi diabeedi rohtudest. Ja täna oli tühja kõhu veresuhkur 5,2, mis on isegi terve inimese jaoks normaalne! See on kahjuks ka ainukene asi, mille üle hetkel rõõmustada, kasvaja on vist levinud ka kopsu. Kuigi enesetunne on mul täna parem kui aastaid tagasi süsivesikuid koos rasvadega rohkelt tarbides (jäätis!)
Last edited by td on 22 Jul 2021 17:59, edited 1 time in total.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 22 Jul 2021 17:56

Palju Viljandi folk nakatunuid juurde toob ? Usun, et statistikasse jätab jälje kindlasti.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 22 Jul 2021 19:07

Tere tulemast uude ajastusse...

https://tehnika.postimees.ee/7298953/aue-voitleb-kuumaga-droonid-kutsusid-dubais-paduvihma-esile

Protsess käib nii, et droonid lendavad pilvedesse ja annavad nendele elektrišokke, et kutsuda esile vihma.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 22 Jul 2021 19:53

spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 22 Jul 2021 20:05

td ... esmalt peaks kaduma siiski umbrohi ...

=====================
mu enda 1.5 a tagune mrt oli ideaalne, aga pool aastat enne seda sain suure jõe kaldal vist mingi Havanna sündroomi kätte - veneaegse teleka trafo vile on pidev (kunagise melomaanina arvaks et ca 13 Khz), seega viimased 2 a on suht carpe diem põhimõttel, ja rohkem perega aeg koos (ja kui mõni kolleeg on tööalaselt "hädas" siis ma kirjeldan vaid ust mille taga lahendus on, käekõrval lahenduseni ei taluta, ega anna ka järgiaitamistunde).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 22 Jul 2021 20:25

hh wrote:Kas keegi suudab selle video tõesust kontrollida? Mida see video tähendab? Selle link oli linkide reas üks paljudest. Tundub justkui tähtis?
: BOUNTY-SEEKERS WITH THE QUANTUM-BANKING-SYSTEM-LAUNCH.
https://www.youtube.com/watch?v=6-rXXHK3d4A

Ma natuke vist suudan:
1) kuulame seda lauset
2) vaatame seda veebilehekülge
3) kas me leiame 2004 aasta alt midagi sarnast ? (vihje - ei leia)

Ma arvan et see video tähendab lihtsalt seda et me saame, tänu YT vabale/tasuta juurdepääsule, üha parema läbilõike erinevatest isiksustest (bipolaarsetest jne).
Nõuka ajal oli asi lihtsam - kui keegi tänaval iseendaga rääkis võis sellest teha järeldusi. Praegusel telefonide "earbuds ajastul" iseendaga tänaval rääkimine ei tähenda midagi.
Samas - nõuka ajal polnud võimalust näha erinevaid inimesi esinemas monoloogiga sellest mida sülg parajasti suhu tooma sattus (neid oli, aga nad majutusid peamiselt ilma ukselinkideta uste taha, ja peam. valget värvi tubadesse, ilmselt olid ka mõned mütsid valged - aga seda siis rohkem "majutuse pakkujate" poolel).

==================
Ma ise olen tegelikult Napoleon, aga meelest läks ära kumb mul järgmisena pidi tulema, kas Austerlitz või Waterloo.
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 22 Jul 2021 20:59


Jolleri argument on natuke loogikaga vastuolus. Milleks siis promoda vaktsiinide tõhusust mingite esialgsete Wuhani, ja Kenti jne tüvede vastu, kui need kõik on minevik ja üha rohkem domineeribki valdavald delta, ja peatselt ka lambda, ja nende uute tüvede "efficacy" (ja-kõikide-muude-võõrsõnade all) esitatavad numbrid ei ole mu enda arvates väga usaldusväärsed võrreldes nende tüvedega ja vastavate numbritega, mille alusel need vaktsiinid (praeguseks juba suht ammu) välja töötati.

=================
Veel tekkis lisaks hajutatud sotsiaalvõrgustikule ka selline idee, et oleks vaja kohta kuhu kord üleslaaditud asi on seal igavesti (ja sellega kaasnevalt mittetsenseeritav nagunii, ja ka vastava ajatempliga vastavas plokiahelas, jne jne).
Noh näiteks erinevad meditsiinilised kirjutised, mille ohtlikkust "mustad mütsid" taipavad alles mõne aja pärast peale avaldamist. Praegustes sotsiaalmeediates saab ju kõike kustutada/muuta tagantjärgi - samas ma ei näe põhjust miks peaks kustutama teaduslikku kirjutist mis on kirjutatud piisavalt kriitilise lähenemisega, näidates ära ka kõik lähteandmed ja nende allikad ja metoodika mille abil järelduseni jõuti (selline teadmine just ongi ajatu).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 22 Jul 2021 21:09

to pop,

ma ei loe ammu selle Jollery kirjutisi, nagu mingit Elu24 loeks.
---

Üldiselt, mis on öeldud ja suht kindel J&J delta vastu sisuliselt ei oma üldse mingit erilist kaitset. Palju meil J & J vaktsineeritud ?
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 22 Jul 2021 21:58

pop wrote:
spl wrote:Aga üldiselt, kui liitiumaku saab vett, siis tasub olla kaugel.

Keemiaklassist on meessoost foorumilugejatest ilmselt paljud visanud porilompi kaaliumi, naatriumi, ja ka liitiumi tükke :twisted:
(vägagi dünaamiline vaheldus halli koolipäeva, põlemine on tõepoolest "agressiinve", julgeks isegi öelda - hetkeline)


Aga kas need akud väändumise vees elavad üle?
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 22 Jul 2021 22:12

https://www.delfi.ee/artikkel/94082755/koroonapass-muutub-kohustuslikuks-2-augustil-kehtima-hakkav-kord-puudutab-paljusid-eluvaldkondi

Vabandage, loodan siiralt, et sain valesti aru. Mis ma pean nüüd ostma nutitelefoni selleks, et näidata mul COV pass, kui tahan edasi trenni teha. Kas lp riik te kõrgtasemeliselt (----- pikem morse) ei taha minna. Jah, on inimesi, kes turvateadlikud ja kes ei taha, et nende elu ongi vaid telefonis.

Variant B peaks teoorias ka töötama, ma lihtsalt prindin selle QR koodi välja ja kleebin telefoni taha :twisted: Digitõendi saab ka välja printida, võtan paberi taskust välja ja vaatan siis inimeste hämmingut :lol: :lol:

---

Lugege ka, et noorte tegemisi sisuliselt piiratakse nii. Seal pole öeldud, mis vanusest passi pole vaja või et noored vabastatud sellest. Ehk ma peaks sundima enda lapsi vaktsineerima ? Never --- ng ever, mingi eksperimentaalse asjaga. Minul juba vanust piisavalt, et kui lähebki viltu midagi, siis pole midagi teha. Lastega ei luba ma riiklikul tasemel eksperimenteerida.


---

Tõendil selline tekst:

See tõend ei ole reisidokument. Teaduslikud faktid COVID-19 vaktsineerimise,
testimise ja läbipõdemise kohta võivad muutuda, sh silmas pidades
viiruse võimalikke uusi tüvesid. Enne reisimist kontrollige palun sihtriigis
kohaldatavaid rahvatervise meetmeid ja nendega seotud piiranguid
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 22 Jul 2021 23:10

Rootsis on vaktsineerimistõend pdf failina alla laetav ja välja trükitav, sellel on ka QR-kood. Kirjas on nimi, isikukood, vaktsiini tootja, mitu korda vaktsineeritud ning millal viimati. See on praegune vorm ja ma sain aru, et ühtlustatud EU-ga.

Tõendil on sama tekst inglise ja rootsi keeles.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 22 Jul 2021 23:21

Terve see video (ca 20 min) oleks õpetlik vaadata. Viide Elon Muskile: QFS (kvant-finantssüsteem) on valmis juuli lõpuks

https://youtu.be/6lisP-YlHg4?t=850

Siin juttu ka sellest, et kõikjal võetakse maha parasiite, kes tahavad täielikku kontrolli inimeste üle jpm.
Loodaks, et Eesti käib ka teistega sammu!
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 22 Jul 2021 23:31

Sama video -- sama teema, millele meie K.K.-l on retsept olemas, kuidas terved inimesed kuulutada ohtlikuks ja hakata neid SUNDIMA v-ma

https://youtu.be/6lisP-YlHg4?t=1185
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 23 Jul 2021 01:17

Selline lause: "HAARP is being dismantled by the White Hats now!" -- mismoodi seda kontrollida? [tegemist kliima manipuleerimise tehnoloogiaga, mida maha võetakse]
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 23 Jul 2021 01:59

hh, mul on tunne et sa oled internetti ära eksinud.
Aga HAARP -i osas - eks aasta pärastsaame täpselt teada.
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 23 Jul 2021 02:05

hh wrote:Terve see video (ca 20 min) oleks õpetlik vaadata. Viide Elon Muskile: QFS (kvant-finantssüsteem) on valmis juuli lõpuks
https://youtu.be/6lisP-YlHg4?t=850

ISO 20022 on sõnumivahetus pankade vahel ("sõnum" siin siis IT tähenduses). SWIFT on suht sarnange aga aegunud.
Ma ise siin suur müstikat ei näe. On veel ka SEPA maksed, ka neis pole mingit erilist DaVinci koodi sees.
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby rr009 » 23 Jul 2021 04:32

pop wrote:hh, mul on tunne et sa oled internetti ära eksinud.
Aga HAARP -i osas - eks aasta pärastsaame täpselt teada.


Jep, täiesti sama tunne, no ei saa iga nurga peal karjuda sensatsioon ja seal on tavaline koera junn...

Revolutsioone tehaks väga teist moodi, pane digijuaani kõik artiklid ritta ja näed kuidas see välja näeb, kontrollperioodid, laienmisperioodid jne.. Kui meteoriit tuleb või 7 kategooria orkaan, siis on sensatsioon...
Ma kasutan iga päev natukene Huaweid et näha kuidas seal suudetakse uut keskkonda luua, aga neil on veel nii palju vigu, et seal pole ka veel võimalik maailma tekki enda peale tõmmata. Riistvara on pagana hea, kohe väga, aga tarkvaras on hunnikus pisivigu ja tarbija raisk nuriseb juba iga torditükki peale ja nii massi liikuma ei saa ja patriotism on paikne asi..
rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 23 Jul 2021 07:15

Tunne, et praegu on laulev revolutsioon terves maailmas, paljudes maades, türannia kukutamine... globaalselt...

Tõnis Mägi laulab jälle https://www.youtube.com/watch?v=MJmBMU75ozs
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 23 Jul 2021 08:32

Kas te kõik siin olete rahul sellise arenguga?

Koroonapass muutub kohustuslikuks. 2. augustil kehtima hakkav kord puudutab paljusid eluvaldkondi
https://www.delfi.ee/artikkel/94082755/ ... uvaldkondi

Kord? Uus Maailmakord? Mis olla Austraalias juba välja kuulutatud?
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 23 Jul 2021 08:40

Lihtne on tunda ÜLEOLEKUT minu postitustest.

Palun ärgake üles, see pole tavaline juuli ega ka homme ei saa olema tavaline august.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 23 Jul 2021 09:31

Kuidas arstid nimetavad toimuvat bio-t-e..rr...o.r-is-miks ja võitlevad inimeste tervise eest koos juristidega -- need on need arstid, kes pole räpase rahaga kinnimakstud ja kes on ühtäkki kogenud, et ausaid teadusartikleid enam avaldada ei saa:

https://rapsodia.fi/bioterrorismi-injektio-2/

Kui see valetav jõud ei ole türannia, mis see siis on?
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 23 Jul 2021 10:56

Õiglustunde riive on (õnneks) veel piisavalt tõhus kannatada saanute mobilisaator. Kui proua minister pangatädi ülekuldamisega ametisse pani, lubasid (nais) õpetajad ministri elu põrguks muuta. Tundub, et see oli lihtsamini teostatav ja põhjalikum kui ma arvata oskasin. Apsude ja musta pesu jms. kogus oli uskumatult suur... Nunnu minister oli teiste (eriti meeste..isegi oma kahtlaste kommetega erakonna kogenud juhtide) eest suutnud oma ema, lahutatud naise rolli jms. varjus uskumatuttes kogustes jama kokku keerata. Nüüd, kui igal poolt "teadjatest" kaastöötajad pahameelest pead kokku (või sotsmeediasse jms. ülesse riputasid) tehti tõeliselt puhas vuuk.
https://epl.delfi.ee/artikkel/94078549/ ... st-ja-tode
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby rr009 » 23 Jul 2021 12:25

hh wrote:Lihtne on tunda ÜLEOLEKUT minu postitustest.

Palun ärgake üles, see pole tavaline juuli ega ka homme ei saa olema tavaline august.


Hh, ausalt, üleolekuhuvi on mulle ebahuvitav... Lihtsalt otsid mingieid paanikaallikaid ja lased popil neid kontrollida ja saad iga korda teada, et paanika oli... stabiilselt... Tee palun lihtsalt rohkem tööd või analüüsi segmenti millest saad aru. Imelihtne... Pop on lihtsalt viisakam ja targem kui mina. mul on vaid reaalelu kogemus tema omast suurem eeldatavasti...
rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 23 Jul 2021 13:01

rr009 wrote:Hh, ausalt, üleolekuhuvi on mulle ebahuvitav... Lihtsalt otsid mingieid paanikaallikaid


Aitäh rr009 hoolitsemast.

Kas sulle ka tundub, et avalik peavoolu meedia edendab ülemaailmselt tsensuuri ja viib inimesi hüsteeriasse, mis ongi eesmärk. Näiteks eakas ema USUB absoluutselt kõike, mida televiisor räägib, ja vanainimene on päevauudiste vaatamisest hüsteerias. Kui sina oled varjul kõigi maailma kurjuste ja meedia ajupesu eest, siis sul on ju õigus oma elutarkusele apelleerida ja kõrvad kinni panna. Sina elad oma õnnelikku elu ja good for you.

Aga PETTUS on võtnud hiigelsuured mõõtmed. Ja siin ei aita isegi professoriks olemine. Näiteks homme mõtleme välja uue "tõe" -- a la, nüüdsest peetakse ühiskondlikult aktsepteeritavaks ainult ühekäelisi. See on uus normatiiv ja kõik teised on väärakad ja ohtlikud. Antakse välja uut tüüpi pass, mille saavad ainult ühekäelised, kellele on ette nähtud ka teatud privileegid. Kes julgeb öelda, et inimesel on kaks kätt, see on vandenõuteoreetik ja seda hakkame häbistama.

Too pass läheb kasutusse ja re-defineerib inimeste identiteedi -- enam pole selle-ja-selle riigi kodanik, vaid on kas ühekäeline (progressiivne) või kahekäeline (ohtlik ja vanamoodne). Nüüd hakkavad ühekäelised survestama kahekäelisi olema ka ühiskondlikult aktsepteeritavad, st nende moodi. Valitsus kuulutab välja ultimaatumi, et kõik peavad järgima uut normi. Siis juba lastel ja koduloomadel. Arstid saavad palju tööd!

Sarnaselt võib välja mõelda mis iganes tunnuse põhjal inimeste tülli ajamist. Eesmärgiga nende üle VALITSEDA. Kui tsensuuri filter laseb läbi ainult punaseid laineid, siis kogu maailmapilt ongi punane. Aga sinine, valge ja kollane? Nende kohta öeldakse: vandenõuteooria. Vot tahaks ikka teada, mis toimub ka väljaspool lubatud filtrit. Muud midagi.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 23 Jul 2021 13:51

kas keegi mäletab Luddiitide mässu ?
Malaisia valitsus pole sellest ilmselt kuulnud (umbes et õppetund ajaloost või nii, või siis see et tark õpib teiste vigadest, loll oma vigadest).

Kodusõja ajal oli plakat Граждане! Сдавайте оружие (natuke alla kerides esimene.)
Malaisias (ja üldse kogu maailmas) oleks krüpto nullimiseks siis vaja kas "Граждане ! Сдавайте компьютеры !" või siis "Граждане! Отключитесь от интернета !"
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby rr009 » 23 Jul 2021 16:58

hh, taimed vajavad kasvamiseks ja evolutsiooniks teatud looduslike tingimusi, ülimalt mitmekomponentseid ja toimib. Inimesed vajavad teatud müra ja liiguvad... Võivad tekitada jamasid ja kaklema minna ja seetõttu kes suudab neid rahumeelselt liikumas hoida on üldjoontes õige. Reeglid on keerulisemad, looduses käib aus võitlus ilma valehäbita, aga kõrgemal tasemel on ju siis keerulisem. Inimeste vahelist edasiviivat energiat ma täna täpselt defineerida oska, proovin vaid kunagi käivitada metsaraha kui kasvava stabiilse elemendi ja vaadata mis osakaal inimesi seda uskuma hakkab.... Vale, tõde, must ja vale on mulle arusaamatud, küll on mulle tuttavad mitmed inimeste iseloomujooned ja nende rakendamine üldmassi liikumisel... Üldloosungid on ka mulle ebamäärased, ei usu BLM tüüpi asjade juhtimisvõimet jne. Tajun ka ebamäärast sisutut müra ja ei reageeri sellele, mul on grupp inseneerimõtlemisega isikud juhtida, mis toob kaasa reaalsuse loomise ja looduse õppimine-arusaamine taastab mu võimet asjadest maailmast nägemust üleval hoida... Ja suhtlen väga paljude erinevate isikutega no väga eri maailmadest...
rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 23 Jul 2021 18:14

Postitused nii erinevad, et igapäev saan aina targemaks. Tänud foorumlastele !

---

Piiri ei saa kaitsta, pole okastraati :shock:

https://maailm.postimees.ee/7299710/leedu-valgevene-piiritokke-ehitus-takerdus-okastraadi-nappuse-tottu

---

Pagan, ma avastanud, et pedandina siin maailmas päris raske elada. Omal ajal tarkvaras igat bitti taga aetud, reaalses elus ka nii. Kus ka ei käi, selline lohakus ja segadus.
Pole vaja kaugelt alustada, COV juhtimine ja vaktsineerimine on täiesti kohutav tegemata töö st inimesed ei saa aru, mida peab tegema. Juhtimine nii, et tagatoas pärdikud keerutavad ketast, otsuse nimi ketta peal ja visatakse noolt. Et mis otsuse täna teeme...

Vahel tunne, et mine üksikule saarele ja laula kumbajaaa my lord. Raske leppida selle Eestis lokkava lohakusega ja töö imiteerimisega (eriti ametkondades) :?
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 23 Jul 2021 18:30

Nii käibki testimine ja valideerimine ? :|

https://www.err.ee/1608286698/euroopa-ravimiamet-lubab-moderna-vaktsiini-manustada-ka-noortele

Kuid EMA lisas, et tänu uuringus osalenud laste ja noorukite piiratud arvule polnud võimalik tuvastada uusi ebatavalisi kõrvalmõjusid.

Lisaks ei suudetud hinnata ka teadaolevate kõrvalmõjude, nagu südamelihasepõletiku ja südamepaunapõletiku ohtu.


---

Kuidas seda tänast uudist mõista ?

Israel’s health ministry announcing Pfizer having a 39% effective rate against the COVID Delta variant.

Kas see tähendab, et 39% vaktsineeritutest ei jää haigeks, aga ülejäänud ikka jäävad 61%
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59


Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby rr009 » 23 Jul 2021 18:45

https://scitechdaily.com/unconventional ... computers/

Sellised asjad võivad robotid sigima panna nagu sitikad..
rr009
 

PreviousNext

Return to Kinnisvarast / Majandusest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 115 guests