spl wrote::roll: kas seal ei saa olla meeletud metsapõlengud ?
pop wrote:spl wrote::roll: kas seal ei saa olla meeletud metsapõlengud ?
Ilmselt vist jah.
https://edition.cnn.com/2020/09/03/worl ... index.html
Samas on hämmastav California meediakajastus ja vaikus Jakuutia/Saha teemal. Tundub et juba suurusjärgult on erinevad sündmused (windy.com kaart on küll mercator projektsioonis (st põhjaalad suuremad), aga jakuutia on ka koos sellega californiast 7x suurem (sisuliselt sama mis India).
spl wrote:Pankurite elu ikka tõsiselt imeline
pop wrote:Siin on siis kinnas visatud "Euroopa tublimale rahandusministrile". Kinnas on visatud sisuliselt veel rohkem ära mainitud asutuse juhile.
spl wrote:Investorid ostsid jälle aktsiaid powerpoint presentatsiooni peale![]()
https://hindenburgresearch.com/nikola/
spl wrote:pop wrote:Siin on siis kinnas visatud "Euroopa tublimale rahandusministrile". Kinnas on visatud sisuliselt veel rohkem ära mainitud asutuse juhile.
Hea postitus, kahju et thumbs up ikooni pole siin. Tegelikkuses enamik meie rahandustegelasi teadis sellest ja minister tahab väita, tema mitte. Bullshitt, nüüd need tegelased istuvad vaikselt nagu kuldid rukkis. Aumees astuks poliitikast tagasi, aga aumees termin ammu meie valitsejate seas ei kehti.
pop wrote:rr009 wrote:/..../ehitan rahulikult oma sõltumatu maailma baaslahendust/.../
Mulle tundub et sõltumatut maailma kui sellist on suht raske ehitada. Kui sõltumatuse oht liiga suureks muutub, siis keelatakse vihmavee kogumine (nagu Colorado osariigis - kuivõrd see vesi on juba 10x ette ära monetiseeritud, ja ka osad Arizona maakonad om oma coloradu haurjõgede veeõigused kenasti maha parseldanud jooksvate (mineviku) eelarveaukude lappimiseks, ja on hetkel sõna otseses mõttes kuival, ja nüüd lisaks ka eelarve mõttes). Või siis tehakse piirangud päikesepaneelide paigaldusele (nagu kohati Californias).
Kui elu liiga lilleks läheb siis tekib päevakorda ka muidugi maamaks (ja seda rohkem mida väärtuslikumaks/elamiskõlbukumaks inimesed ISE oma kohaliku keskkonna muutnud on).
===================
KAs keegi teab kas on veel maailmas kohti kus on kodualuse maa maksuvabastus ? (Monaco ?)
Igatahes - respect Isamaale selle läbisurumise eest (ja jään surmani meeles pidama et sotsid olid kõige häälekamalt selle vastu (mis on ka loogiline, nagu ka see et ma neid ei vali), KE ja RE nuusutasid siis lihtsalt tuult ja seisukohta ei võtnudki).
rr009 wrote:Ma ise ootaks veel siiski veidi vesinikuauto üllatusi ja pagan, mu sõber elas üle autobatarei põlemise (ise ok, kuid asju enam autost päästa ei õnnestunud), nii et siin on vaatamata progressile veel üht teist siiski tulemas. Kahjuks on minu nimekirjas sellised autod nagu Jaguar XJ, Mitsubishi 3000 GT, BMW 850i ja ma ei loe ka diiselautot veel toimivaks, nii et ärge väga tõsiselt mind selles valdkonnas võtke. Suhtumine autodesse vahest oleks teema, ma ei talu masinaid, kes mind õpetavad ja muudavaks abituks raskes olukorras ja samuti vihkan oma auto otsimist parklas, üks miljarditest ühenäolistest jne...
spl wrote:rr009 wrote:Ma ise ootaks veel siiski veidi vesinikuauto üllatusi ja pagan, mu sõber elas üle autobatarei põlemise (ise ok, kuid asju enam autost päästa ei õnnestunud), nii et siin on vaatamata progressile veel üht teist siiski tulemas. Kahjuks on minu nimekirjas sellised autod nagu Jaguar XJ, Mitsubishi 3000 GT, BMW 850i ja ma ei loe ka diiselautot veel toimivaks, nii et ärge väga tõsiselt mind selles valdkonnas võtke. Suhtumine autodesse vahest oleks teema, ma ei talu masinaid, kes mind õpetavad ja muudavaks abituks raskes olukorras ja samuti vihkan oma auto otsimist parklas, üks miljarditest ühenäolistest jne...
Liitiumi lahendus tõesti natuke kiviaegne, sest tegemist piiratud ressursiga, mille hind täiesti taevasse lennanud. Aga huvitav, kas meie päästjaid on koolitatud elektriautot kustutama,
see põleb nii agresiivselt, et tavalised kustutamismeetodid ei tööta. Ala stiilis Kreeka tuli.
Seda autot ei tohi veega kustutada, sest liitium plahvatab ja kustutaja võib surma saada elektrilöögist. Saksastel selleks mingi spetsiaalne kustutusvaht + see kustutamisseade nii isoleeritud, et kustutaja ei saaks elektrilööke.
neto wrote:See riist võib abiks olla Kooviti taltsutamisel. Hinnalipik ca. 2500€. Müüakse esialgu vaid meditsiiniasutustele.
https://www.japantimes.co.jp/news/2020/ ... ronavirus/
spl wrote:Sellised jaburad seadused on lausa ohtlikud ! https://www.postimees.ee/7068798/eestit-ahvardab-vihakone-kriminaliseerimata-jatmise-eest-el-i-trahv
Minul küsimus, kus täpselt on "vihakõne" defineeritud, kes ütleb see vihakõne ja mitte.
Ehk ala julged öelda, et metslaste märatsemine lääneriikides pole normaalne. Kohe kriminaal, sest omasid arvamust.
td wrote:Rootsis üldhaigestumus ca 8000 per million, uute juhtude arv juba mitu kuud stabiilne, teist lainet pole tulnud (erinevalt Norrast)
Norras ca 2400
Eestis ca 2243
Tšiilis ja Peruus 23 000+, haigestumine teatud langustendentsis
Millielt tasemelt algab karjaimmuunsus, on ikkagi raske öelda, sest Tšiilis ja Peruus on jätkuvalt veel päris palju uusi juhte. Selle põhjal tundub, et Rootsis on teine laine ka veel alles ees .... Samas, Lõuna-Ameerika indiaani geenid võivad olla süüdi selles, et seal haigestumus nii suur. Kevadel oleme hulga targemad - kes niikaua suudab vastu pidada.
spl wrote:https://www.err.ee/1138316/oopaevaga-lisandus-57-koroonapositiivset
Tuletan meelde, meil pole ühtegi trahvi tehtud. See inimahv, kellest sisuliselt puhangu esimene osa sai alguse ja käis kõikjal, ei saanudki Eestis trahvi.
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests