Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Kui oled näinud kusagil "põõsas" Eesti Nokiat vedelemas
anna meile teada, ehk suudame mõtet edasi arendada...

Juhul, kui nägid korterit, mille hinnas tavapärasest vähem nulle...
või ehitamisel kasutati zelatiini.. sosista meile ka.


Kõik head vestlused teretulnud !
Forum rules
Üldiselt, siin kirjutades austa häid tavasid, ära sõima...ole lihtsalt inimene...rohkem palveid pole

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 09 Feb 2020 21:41

:lol: :lol: :lol: 5+, kus sellise pildi leidsid. Tegelt jäin mõtlema, et see gripitõrjekeemia võib tuua kaasa uue mingi ala vähiliste laine. Ma ei kujuta ette, mis see on, aga midagi tervislikku see kindlasti pole. Paistab mingi tahke keemiline element kuumutatakse üles, mis muutub gaasiliseks. Lennukites ka see Hiinas kasutusel. Ehk td aimab, mis see võiks olla.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 09 Feb 2020 21:44

Mul tekkis küll w&t&f moment, homme ostan artikli. On kaks varianti, kas kõik elavad reeglite järgi või mitte keegi. Mitte nii, et ühtedel on teistmoodi reeglid !

Uskumatu soodustus: jagamismajanduses jäeti maksumaksmine vabatahtlikuks
https://epl.delfi.ee/uudised/uskumatu-soodustus-jagamismajanduses-jaeti-maksumaksmine-vabatahtlikuks?id=88878735

Soome päritolu kullerifirma Wolt Eesti tegevjuht Liis Ristal oli väga üllatunud, kui kuulis, et toidu kojukandeteenuse turul Woltile konkurentsi pakkuv Eesti firma Bolt ei maksa oma kullerite tasult tööjõumakse. Ent Ristal eksis. Maksuamet lubab seda. Tegemist on ühele sektorile tehtud erandiga, mille põhjendatus tekitab küsimusi.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 09 Feb 2020 23:31

Segane tekst, aga tundub et Euroopas hakkab reisimine muutuma alates 2021. aastast rohkem kontrollitavaks.

Neli Euroopa riiki hakkavad Euroopas reisimiseks vajama reisiluba
https://trip.ee/uudised/neli-euroopa-ri ... L7CNSmcBrk

Tsitaat: "Alates 2021. aastast vajavad kõikide riikide kodanikud, kes seni said Euroopa Liidu reisida viisavabalt reisida, eelnevalt hankima Euroopa Liidu reisiloa ETIAS (European Travel Information and Authorization System). Tegemist on sarnase süsteemiga, nagu USA ESTA või Kanada eTA, kus riiki sisenemisel või transiidil on eelnevalt vaja hankida elektrooniline kinnitus."
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 10 Feb 2020 07:34

td wrote:
Rr009 wrote:
td wrote:
r009 wrote:Td.. Kuidas selle koronchiku kombed elus eneses on. Sain aru et peiteaeg ca nädalake ja siis asub tõsiselt ründma.. Kas ta tekitab ka kõrget temperatuuri või mis siis need üksikud manalasse viib...

Manalasse viib see, et viirus läheb kopsu epiteeli rakkudesse paljunema => rakkude surm, rohke lima ja veri => kopsude õhusisalduse vähenemine => lämbumine. Lisaks võib tekkida ka neerupuudulikkus. Palavik, lihasvalu jt. on organismi üldine vastus igasugusele infektsioonile. See vastus sõltub sellest, kui tugev on organism (kõrge palavik on tormiline reaktsioon, väike palavik on nõrk reaktsioon).
Kuna organismil puudub varasem kokkupuude selle viirusega, siis võib tekkida ka ülitormiline reaktsioon ehk tsütokiinide (põletikuhormoonide) torm - inimene sureb "ülitugeva põletikureaktsiooni" tõttu.


Aga kus ta siis peiteperioodil ringi kõnnib ja kas sellel ajal mingi a la küüslauk teda välja ei auruta, või mingi teine õuka lagunema ei pane..

küllap ikka hingamisteedes, aga organism pole veel jõudnud vastata.
Ma ei tea, kas eeter lahustab seda viirust, pole kuulda olnud


Õuka õukaks.. Aga mis hävitab, lahjendab, lahustab peiteajal seda viirust, kas näiteks küüslauk on sellise võimega. Või annab mägede hõredam ja teise koostisega õhk neile mingi hapnikushoki või mingi sidruni-laimi hape muudab keha nende jaoks halvaks elukeskkonnaks. Vaevalt kanepiaur neid nii rõõmsaks ajab et nad kontrolli elu üle kaotavad. Või on nad lihtsalt nii aktiivsed et peab mingi mündiga (muideks siis on mündipuud, mille münt on kergelt eeterlik ja vaigune) maha rahustama ja siis organism saab neid väiksemate kampadena ette võtta.. Või tuleb mingit vaiku või tõrva vuntsidele määrida, et nad kõik sinna kinni jääks.. Või on UV neile liiga kõva laks ja suvel kuivavad loetud minutitega ära..
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 10 Feb 2020 11:40

ultraviolettkiirgus
apyeegis müüdav desinfitseerimisvahend, millel kirjas, et ka viiruste vastu

küüslauku võid süüa, võibolla aitab, kui usud
suunatud ravim puudub, proovitakse mitme kange viirusravimi kokteile, tulemuste statistika veel puudub, kanged ravimid on mürk ka inimesele endale

----
seepärast ma olengi olnud algusest peale murelik - hea lahendus puudub: levib kergesti, põhjuslik ravi puudub, tapab suht palju
kõige kindlam "ravi" on end isoleerida maailmast ja oodata seni, kuni tulekahju põletab kõik maha ja tuli vaibub
täiesti tundmatu teema on aga see, kas "läbipõdejad" jäävad viiruskandjaks õi mitte (vt. B-hepatiit, AIDS jne.), võiks eeldada, et mitte
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 10 Feb 2020 14:06

Kergelt neist haigustest siiber, ilma selle koroonaviiruseta. Tuttavad kõik haige, ise ka läkastasin ennast siniseks, iroonia tipp see, et sain asjast songa :HEAD

Lapsed toovad lastehoiust ja mängutubadest sellist kraami, et oi oi oi.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 10 Feb 2020 15:04

spl wrote::lol: :lol: :lol: 5+, kus sellise pildi leidsid.

Eks ikka netiavarustest. Viskan igapäevaselt silma peale mõnedele Aasia saitidele, sest olukord teeb muret. Kui midagi naljakat leian, siis jagan ka teistega. Mind ajas korralikult naeru pugistama see norskava infotöötaja klipp. Kes ei ole vaadanud, siis panen lingi uuesti.

https://www.reddit.com/r/China/comments ... al_public/

Pilte, mis muigama panevad, on palju. Riputan siia veel paar tükki. Pange siis kõrva taha, et ühest rinnahoidjast saab häda korral teha kaks maski. ;)
Attachments
corona-filter-41-5e3407ea022a7__700.jpg
corona-filter-41-5e3407ea022a7__700.jpg (157.96 KiB) Viewed 5975 times
EQWbakXXkAAy0R3.jpg
EQWbakXXkAAy0R3.jpg (48.58 KiB) Viewed 5975 times
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 10 Feb 2020 16:10

Tegemist on aerosoolnakkusega, mitte ainult piisknakkusega, seega pudelitest pole kasu (kui juhtumisi õhutoru ja eraldi mingit filtrit sinna otsa ei ühenda)
----

I've observed that the breakout period of the novel coronavirus tends to be three weeks, from the onset of symptoms to developing difficulties breathing. Basically going from mild to severe symptoms takes about a week. There are all sorts of mild symptoms: feebleness, shortness of breath, some people have fevers, some don't. Based on studies of our 138 cases, the most common symptoms in the first stage are fever (98.6 per cent of cases), feebleness (69.6 per cent), cough (59.4 per cent), muscle pains (34.8 per cent), difficulties breathing (31.2%), while less common symptoms include headaches, dizziness, stomach pain, diarrhea, nausea, vomiting.

But some patients who enter the second week will suddenly get worse. At this stage, people should go to the hospital. The elderly with underlying conditions may develop complications; some may need machine-assisted respiration. When the body's other organs start to fail, that's when it becomes severe, while those with strong immune systems see their symptoms decrease in severity at this stage and gradually recover. So the second week is what determines whether the illness becomes critical.

The third week determines whether critical illness leads to death. Some in critical condition who receive treatment can raise their level of lymphocytes, a type of white blood cell, and see an improvement in their immune systems, and have been brought back, so to speak. But those whose lymphocyte numbers continue to decline, those whose immune systems are destroyed in the end, experience multiple organ failure and die.

For most, the illness is over in two weeks, whereas for those for whom the illness becomes severe, if they can survive three weeks, they're good. Those that can't will die in three weeks.

https://www.zerohedge.com/health/death- ... han-doctor
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 10 Feb 2020 16:13

Mida neist memmekatest oli oodata, "eit-mehi" terve ühiskond täis.

Uuring: enamus sakslastest ja prantslastest ei toeta rünnaku alla jäänud NATO liitlase abistamist
https://www.err.ee/1033615/uuring-enamus-sakslastest-ja-prantslastest-ei-toeta-runnaku-alla-jaanud-nato-liitlase-abistamist
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 10 Feb 2020 16:19

Ehk siis kolme nädala taguseid arve tuleb kõrvutada. Neid mul ei ole. Surijaid täna võrreldes ca 2 nädala taguse (27. jaanuar) haigestunute arvugaga: 908/2886 = 31 % :roll: :roll: :o :shock:

Igatahes, Hiina meetodid haiguse tõkestamiseks on drakoonilised. Selliseid pole kunagi rakendatud gripi puhul. Siit võib aimata, missuguse haigusega on tegemist.

----
haiguse kirjeldusest võib aru saada nii: esimesel nädalal püüab organism võitlusesse astuda (tavalised viiruse sümptoomid, nagu ikka), lisaks ka ebatavaliselt tugevalt väljendunud hingamisraskus, sest viirus tahab rünnata kopse. Kui aga 7-10 päeva möödudes organism jagu ei saa (nagu tavalise viiruse puhul kulub 5...10 päeva tervenemiseks), siis hakkab viirus organismis möllama ja loomulikult jätkub rünnak kopsudele ja kogu organimsile tervikuna, organism on suht võimetu ja abitu, sest tavalised tõrjemeetmed ei aidanud. Surm saabub kolme nädala möödudes haigestumisest. Seega väljaspool Hiinat võiks oodata suremise kasvu järgmisel või ülejärgmisel nädalal, kui mudel on õige..
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 10 Feb 2020 17:06

td wrote:Ehk siis kolme nädala taguseid arve tuleb kõrvutada. Neid mul ei ole. Surijaid täna võrreldes ca 2 nädala taguse (27. jaanuar) haigestunute arvugaga: 908/2886 = 31 % :roll: :roll: :o :shock:

Igatahes, Hiina meetodid haiguse tõkestamiseks on drakoonilised. Selliseid pole kunagi rakendatud gripi puhul. Siit võib aimata, missuguse haigusega on tegemist.

----
haiguse kirjeldusest võib aru saada nii: esimesel nädalal püüab organism võitlusesse astuda (tavalised viiruse sümptoomid, nagu ikka), lisaks ka ebatavaliselt tugevalt väljendunud hingamisraskus, sest viirus tahab rünnata kopse. Kui aga 7-10 päeva möödudes organism jagu ei saa (nagu tavalise viiruse puhul kulub 5...10 päeva tervenemiseks), siis hakkab viirus organismis möllama ja loomulikult jätkub rünnak kopsudele ja kogu organimsile tervikuna, organism on suht võimetu ja abitu, sest tavalised tõrjemeetmed ei aidanud. Surm saabub kolme nädala möödudes haigestumisest. Seega väljaspool Hiinat võiks oodata suremise kasvu järgmisel või ülejärgmisel nädalal, kui mudel on õige..


Siis tuleb esimestel nädalatel organismile kerget koormust anda, et võitlus ägedam oleks..
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 10 Feb 2020 17:13

küllap vist ...

aga kui organism reageerib üle, siis läheb teise äärmusesse (tsütokiinide torm)
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 10 Feb 2020 17:13

td wrote:Ehk siis kolme nädala taguseid arve tuleb kõrvutada. Neid mul ei ole. Surijaid täna võrreldes ca 2 nädala taguse (27. jaanuar) haigestunute arvugaga: 908/2886 = 31 % :roll: :roll: :o :shock:

Igatahes, Hiina meetodid haiguse tõkestamiseks on drakoonilised. Selliseid pole kunagi rakendatud gripi puhul. Siit võib aimata, missuguse haigusega on tegemist.


Nädal tagasi oli uudis 1400 sõjaväearsti kohesest suunamisest Wuhani. Eile toodi sinna 41 erilennuga veel ligi 6000 uut meedikut.

https://twitter.com/PDChina/status/1226801479501012992

Inkubatsiooniperiood võib olla kuni 24 päeva.

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... mailonline
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 10 Feb 2020 18:22

Päris hea tekst ühest foorumist:
...
Why is coronavirus not scaring the market?

I gave up on being a bear because I was tired of losing money but what is with the logic of the market completely ignoring something the scale of potentially the Spanish flu of 1918.

Is it because only machines are left trading and they are bullish on wiping out humans?

....

The truth is because the central banks are injecting hundreds of billions to stop the market going down.

It's like in a horror movie where some dumb SPAM shoots all their bullets at a rat scampering by, leaving none in the chamber for when a real monster shows up.
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 10 Feb 2020 20:58

9. veebruari hard landing Venemaal. Kõik rahvastevahelise suhtluse sõimusõnad on välja piibitatud, aga üks "kurat" on jäänud tsenseerimata
https://youtu.be/OAGsB96kRfA?t=132
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 10 Feb 2020 21:05

neto wrote:Päris hea tekst ühest foorumist:
...
Why is coronavirus not scaring the market?

I gave up on being a bear because I was tired of losing money but what is with the logic of the market completely ignoring something the scale of potentially the Spanish flu of 1918.

Is it because only machines are left trading and they are bullish on wiping out humans?

....

The truth is because the central banks are injecting hundreds of billions to stop the market going down.

It's like in a horror movie where some dumb SPAM shoots all their bullets at a rat scampering by, leaving none in the chamber for when a real monster shows up.


Ma korraks nagu mõtlen sellel teemal, et kas tõesti on turgu hoidvatel arvutitel sisendatud valem mis lööb kokku pildi kus ühes otsas on inimeste lahkumisest tulev kahju ja teises ravimi müügist või väljatöötamisest tulev kasum ja kokkuvõttes siis antakse objektiivne stabiilne hind.. Rohkem tahaks nagu loota, et keegi lihtsalt positsioonidega kujundamiseks natukene lappab turgu mööda, see esimene kava oleks nagu liig küüniline ja kui üks kord nii tehti siis tavaliselt paneb ajalugu oma lugu edasi... See et kõik sateliidid seal lausa sipelgaid pildistavad peaks olema juba siililegi selge...
Samas mul on juba pikka aega keeruline maailmast aru saada või lihtsalt seda diskot aktsepteerida..
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 11 Feb 2020 09:59

Lahe see Eesti eluke...

Varatu ja lahutatud. Jõukas vanahärra jäi liigse usalduse tõttu kõigest ilma
https://epl.delfi.ee/uudised/varatu-ja-lahutatud-joukas-vanaharra-jai-liigse-usalduse-tottu-koigest-ilma?id=88896583
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 11 Feb 2020 11:46

mis juhtub, kui mootorisse valada õli ääreni täis?
https://youtu.be/snqn0GnXiUI?t=281
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 11 Feb 2020 11:47

spl wrote:Lahe see Eesti eluke...

Varatu ja lahutatud. Jõukas vanahärra jäi liigse usalduse tõttu kõigest ilma
https://epl.delfi.ee/uudised/varatu-ja-lahutatud-joukas-vanaharra-jai-liigse-usalduse-tottu-koigest-ilma?id=88896583


MGTOW ;)
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 11 Feb 2020 11:54

Nooh, hakkab tulema.
https://maailm.postimees.ee/6897085/tip ... i-hoiatuse?
Eitusfaasist hakkame vaikselt välja saama, kui "Postimees" selliseid mehi tsiteerima hakkab ....

43 126 ja 1018
paranenuid 4219

------

Tundub, et asi hakkab ikka väga tugevalt mõjutama majandust: tootmise ja transpordi seiskumine => tarneahelate seiskumine ja detailide puudus, mis põhjustab nõuka ajast tuttava defitsiidi => tarbekaupade ja tootmisvahendite inflatsioon. Selle vastu rahasüst ei aita, inflatsiooni vastu tavaliselt võideldakse vastassuunas. S.t. võime saada hoopis kõrged baasintressimäärad.

Kinnitage rihmad!
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 11 Feb 2020 15:00

td wrote:Nooh, hakkab tulema.
https://maailm.postimees.ee/6897085/tip ... i-hoiatuse?
Eitusfaasist hakkame vaikselt välja saama, kui "Postimees" selliseid mehi tsiteerima hakkab ....

43 126 ja 1018
paranenuid 4219

------

Tundub, et asi hakkab ikka väga tugevalt mõjutama majandust: tootmise ja transpordi seiskumine => tarneahelate seiskumine ja detailide puudus, mis põhjustab nõuka ajast tuttava defitsiidi => tarbekaupade ja tootmisvahendite inflatsioon. Selle vastu rahasüst ei aita, inflatsiooni vastu tavaliselt võideldakse vastassuunas. S.t. võime saada hoopis kõrged baasintressimäärad.

Kinnitage rihmad!

Hetkeseis Hubei provintsis: 31,728 5,046 serious, 1,298 critical , 974dead

Kui nende arvude peale mõelda, siis võib laias laastus tõdeda, et iga viies juhutm kujuneb raskeks ja ligi 7% kõigist haigestunutest sureks ilma ICU ta. Lähtun sellest, et critical tähistab intensiivravis viibivaid patsiente.
---
Lugesin paar päeva tagasi ühest Aasia foorumist, kuidas Rootsis elav hiinlanna jagas seal oma tähelepanekuid Rootsis valitseva eitamise kohta. Ma kahjuks enam ei leidnud tema postitust üles, aga ta väitis umbes järgmist:

Enamus meediakanaleid hoidub nCov teemade käsitlemisest üldse. Kui mingeid uudiseid avaldatakse, siis pigem positiivseid - näiteks, et Hong Kongis karantiinis olnud lõbusõidulaevalt lubati kõik 3600 reisijat välja, sest nakatunuid polnud. Selle kohta, et teiselt laevalt Yokohamas on juba ligi 160 nakatunut leitud, uudiseid ei avaldata jne.

See teemaalgataja nägi esimestel päevadel kuskil Rootsi TVs saadet, kus eriala professor rääkis adekvaatselt olukorra tõsidusest. Paar päeva hiljem tahtis ta intervjuud järgi vaadata, kuid see oli jäljetult kadunud.

Mingeid ametlikke reisihoiatusi ei olevat, lennake kuhu tahate ja tulge kust tahate.

Isikud, kes tulevad Hiinast, lisegi Wuhanist, lähevad otse tööle või kooli. Karantiin olevat neile vabatahtlik.

td, võiksid ehk kommenteerida, kui midagi sellist tõesti Rootsis märkad.
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 11 Feb 2020 16:03

ma ei viici eriti tihti Rootsi uudiseid vaadata, sest allergia poliitkorrektsete uudiste suhtes juba. Aga täna uurisin ja Aftonbladet'i esilehel oli küll uudis, et üks 55-aastane inglise mees nakatas 11 inimest kolmel erineval maal, kui Prantsuse suusakuurirdist tuli (Seesama, kellest ka meie uudistes on juttu olnud). Kusjuures, mees oli ise suht adekvaatne - kuulis, et suusakuurirdi naaber oli käinud Aasias ja kui tal tekkisid esimesed sümptoomid, otsustas ka igaks juhuks pöörduda arsti juurde. Tänaseks on mees tervenenud (kas ka lõplikult või ajutine tervenemine, seda muidugi raske öelda).

Viirus paneb ka lümfotsüütidele põntsu - kui neid liiga väheks jääb, siis organism ei suuda enam võidelda.

Aga eks jah - Rootsi on "liberaalne" riik, igaüks teeb, mis tahab - seni, kuni pole ohuolukorda välja kuulutatud.
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 11 Feb 2020 16:09

Prof. BeN Bikman on uurinud insuliinresistentsust ja vestleb:
https://youtu.be/4Znk8SZTCN8?t=152
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 11 Feb 2020 16:23

td wrote:ma ei viici eriti tihti Rootsi uudiseid vaadata, sest allergia poliitkorrektsete uudiste suhtes juba.
...
Aga eks jah - Rootsi on "liberaalne" riik, igaüks teeb, mis tahab - seni, kuni pole ohuolukorda välja kuulutatud.
:(

Nojah, eks ohtlik viirus ja selle teema käsitlemine õõnestab Rootsi roosat maailmakäsitlust, kus pjedestaalil on multikulti, globalism ja humanism.
Inimene on ju kõikvõimas ja saab kõigega hakkama - keerab kliima kihva, keerab naksti kliima õigeks jne. Miks mingi tühine viirus siis kuidagi peaks muret tekitama? Sellest rääkimine toidaks pealegi ksenofoobiat.
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 11 Feb 2020 17:41

Rootsi vist stiilis: ignoreerime probleemi, siis seda justkui poleks 8-)

Porgandimehe riigis teine probleem, kui seal algaks epideemia, siis enamik sealseid elanikke ei suudaks endale lubada 3 nädalast haiglaravi ...

---

Seda viirust seotakse juba järgmise finantskriisiga, samas arvutid kauplevad ja neil muret pole, seni kuni on elektrit ja serverid töötavad. Seni nad tegutsevad, isegi kui reaalsed tulusaajad ammu ära surnud.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 11 Feb 2020 18:51

Hiina on asunud haigestunute statistikaga manipuleerima. Sellest ka viimaste päevade veidi paranenud arvud.
https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3874490
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 11 Feb 2020 23:06

neto wrote:Hiina on asunud haigestunute statistikaga manipuleerima. Sellest ka viimaste päevade veidi paranenud arvud.
https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3874490

Soome juhtiva meediaettevõtte kajastus on selline e. küsimus pealkirjas miks osades linnades-piirkondades pole hukkunuid kuigi haigestunuid jms on :
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006404216.html
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 11 Feb 2020 23:43

Hoiatus inimkonnale. Viimaste kümnenditega on kadunud ja nüüd kadumas rohkem, liike kui varem arvatud.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006403619.html
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 11 Feb 2020 23:50

Seniks muusikat. Levimuusikakontsert 18. sajandist ;) :
https://www.youtube.com/watch?v=9U3tja1CmCw
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 12 Feb 2020 02:14

veel üks koht viiruse statistikaks, selle poolest hea, et logaritmiline graafik
https://www.worldometers.info/coronavirus/
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

PreviousNext

Return to Kinnisvarast / Majandusest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 107 guests