td wrote: on sõiduk, mis toob võimu juurde teatud seltskonna. Kui see on toimunud, pole teda enam vaja.
spl wrote:Saaks ka meie "Trumpidest" lahti, masendavad isiksused. Süüdistavad teisi korruptsioonid, endal luukered kapis.
https://www.postimees.ee/7104894/helmed-lasid-soelapohjaks-nii-eesti-valimiste-kui-bideni-aususe
https://www.err.ee/1156626/ratas-helmed-peavad-lopetama-eesti-usa-suhete-oonestamise
pop wrote:Helmed jah ei anna endale adekvaatselt aru mis on suur poliitika ja Eesti roll selles.
td wrote:Statistika näitab, et miskit on valesti Baideni numbritega (mida oligi tarvis tõestada)/.../
td wrote:AI võimalusi visuaalses maailmas
https://youtu.be/KZ7BnJb30Cc?t=154
pop wrote:/.../Nüüd ennustaks ise koalitsiooni lagunemist, kuna on reaalne põhjus - seni olid minu jaoks pigem pseudopõhjused
pop wrote:Ma ise näen ka veel seda riski et teise inimesega jutuajamine muutub ebahuvitavamaks võrreldes AI-ga vestlemisega (siin võib ka mõelda mille üle üldse vesteldakse (et oma isiklik "AI-vestlusrobot" vanaduspäeviks programmeerida![]()
), st mis tüüpi vestlusi esineb, nt (a) edvistatakse oma elupagasiga/minevikukogemusega - nt "kus käinud", "mida näinud", "kellega rääkinud" (b) tehakse nalja, poliitikute jne üle, põimides sisse oma nägemusi, (c) räägitakse sugulastest-tuttavatest ja nende tegemisteset, (d) kirutakse kõiki ja kõike (korreleerub vanusega, olen märganud), (e) aetakse lihtsalt mingit olmejuttu, jne jne)
pop wrote:Saangi viidata varasemale kohvipaksuvaatluse tulemusele (saab näha mis koalitsioonist saab, peast käis läbi ka tagasiastumise mõte, nö "miinimumpaketina", kogu koalitsiooni lagunemise asemel)pop wrote:/.../Nüüd ennustaks ise koalitsiooni lagunemist, kuna on reaalne põhjus - seni olid minu jaoks pigem pseudopõhjused
spl wrote::shock: Tuleb hoida ja transportida temperatuuril -80 ? Miks nii külm ? See tõesti täielik logistiline õudukas.
https://novaator.err.ee/1156952/arendusjargus-koroonavaktsiin-voib-tagada-90-protsendilise-kaitse
td wrote:pop wrote:Ma ise näen ka veel seda riski et teise inimesega jutuajamine muutub ebahuvitavamaks võrreldes AI-ga vestlemisega (siin võib ka mõelda mille üle üldse vesteldakse (et oma isiklik "AI-vestlusrobot" vanaduspäeviks programmeerida![]()
), st mis tüüpi vestlusi esineb, nt (a) edvistatakse oma elupagasiga/minevikukogemusega - nt "kus käinud", "mida näinud", "kellega rääkinud" (b) tehakse nalja, poliitikute jne üle, põimides sisse oma nägemusi, (c) räägitakse sugulastest-tuttavatest ja nende tegemisteset, (d) kirutakse kõiki ja kõike (korreleerub vanusega, olen märganud), (e) aetakse lihtsalt mingit olmejuttu, jne jne)
ma arvan, et vananedes hakkame puudust tundma eeskätt inimestest, kellega meil on palju ühiseid mälestusi (elukaaslased, sõbrad, ema-isa, vanavanemad)
mina juba hakkan vaikselt tundma vahete-vahel nagu mu ema, et "ma ei jõua mõelda" keerulisemate asjade peale, s.t. mõttetegevus hakkab paratamatult lihtsustuma, jäävad varasemad emotsioonid, mida tahaks ette manada ikka ja jälle (ja neid siis arutada-jagada nendega, kes neid samuti mäletavad)
td wrote:pop wrote:Saangi viidata varasemale kohvipaksuvaatluse tulemusele (saab näha mis koalitsioonist saab, peast käis läbi ka tagasiastumise mõte, nö "miinimumpaketina", kogu koalitsiooni lagunemise asemel)pop wrote:/.../Nüüd ennustaks ise koalitsiooni lagunemist, kuna on reaalne põhjus - seni olid minu jaoks pigem pseudopõhjused
soovitus kõigile poliitikutele: isiklik sõnavabadus ja institutsionaalne sõnavabadus on kaks eraldi asja
meeldetuletus kõigile ajakirjanikele: peavoolumeedia ning valitsuse teadaannete tsiteerimine ei ole veel ajakirjandus (kuigi ka see ei tohi kuskile kaduda)
Miks ei räägita Benfordi seadusest (95 %-lise usaldusvahemikuga), surnud hingedest, 104 %- lisest valimistel osalemistest jne. Kasvõi poole sõnaga, et "osa inimesi USA-s arvab aga teisiti, näiteks ...." (See, kas seda kõike peaks kajastama Eesti Valitsuse esindaja, on muidugi iseküsimus)
Miks ei räägita sellest, et tulemusi pole AMETLIKULT välja kuulutatud, on vaid massimeedia ja presidendikandidaatide endi arvamused (meenutab Bütsantsi võimuvõiltust, kus kuulutati end ise uueks keisriks). Meie meedia kirjutab lugusid Baidenist kui kindlast võitjast, eksitades niiviisi kõiki. Nii ei tohiks.
Miks ei räägita sellest, et au; n; ty FA on protestinud ka nüüd dem partei vastu, et Kortees ja veel üks naisterahvas kutsub üles koostama Trampi toetajate nimekirju, et neid elimineerida, et kunagi ei korduks Tramp, et gofundme blokeeris rahakogumise kodanikuinitsiatiivile, mis otsib võimalikke rikkumisi jne.
spl wrote:Oh need imelised märjad unenäod börsidel, unistatakse justkui oleks midagi olemas, mis toimiks pikaajaliselt. /.../
td wrote:näitena olgu gripivaktsiini infoleht meedikule:
https://www.ema.europa.eu/en/documents/ ... ion_et.pdf
pop wrote:Endal tekkis uudishimu-küsimus ka - kus ja kuidas on võimalik teha kliinilisi uuringuid (ma eeldan et need on enne kui müügile tulem) 2231 noorukiga, vanuses 2-17 a. (2-aastaseid vanglas arvatavasti ei ole, ja tegelikult farmaatsiatööstuse ja vanglate sünergia on üldse omaette huvitav teema).
td wrote:kuskil arengumaades? 90-ndatel oli Eesti sellises staatuses.
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests