hh wrote:Väikese kohviku jõulukontserdile toodid kiirreageerimisüksus...
https://www.telegram.ee/eesti/videointe ... nukontsert
spl wrote:Meil on kõrgtasemeline feminiinselt impotentne valitsus, mitte ühtegi otsust ei suudeta teha. Kui probleem, siis kohe pea liiva alla või süüdistame teisi. Kui keerame si..ta kokku, määrime maksumaksjale kraesse.
Women want the authority of a man, the privileges of a woman, and the accountability of a child.
td wrote:spl wrote:Meil on kõrgtasemeline feminiinselt impotentne valitsus, mitte ühtegi otsust ei suudeta teha. Kui probleem, siis kohe pea liiva alla või süüdistame teisi. Kui keerame si..ta kokku, määrime maksumaksjale kraesse.
ei väsi kordamast:Women want the authority of a man, the privileges of a woman, and the accountability of a child.
authority: võimalus otsustada (soovi korral)
privilege: edutamine ja eriline tähelepanu (kvoodid teatud anatoomia, mitte tulemuste alusel)
accountability: vastutuse kõrvalelükkamine, kui midagi valesti läheb
neto wrote:Mulle meenus siinjuures mu kadunud sõbra lugu. Olgu tuul talle kerge!
https://www.youtube.com/watch?v=aYoXtG3ti5o
td wrote:neto wrote:Mulle meenus siinjuures mu kadunud sõbra lugu. Olgu tuul talle kerge!
https://www.youtube.com/watch?v=aYoXtG3ti5o
Küllap oli väga huvitav inimene ja hoopis teistsugune kui väliselt. Uduselt vist mäletan teda kooliajast, võibolla seetõttu, et tema ema oli ju eesti keele õpetaja meie koolis (isiklikult mina ei puutunud küll mitte kunagi kokku). Aga minu mälu võib mind ka alt vedada, kipun juba konfabuleerima .....
Kooli vanadelt kulunud treppidelt oli uhke sussidega alla "suusatada". Igal juhul, oma vanematelt koolivendadelt ka mina õppisin selle selgeks. Tagantjärele mõeldes: need (dolomiidist?) kivitrepid olid ikka uskumatult ära kulunud – kui palju jalgu oli seal enne astunud!
td wrote:selline teooria: 15 miljonit aastat tagasi elas Afrikas palju ahvikesi, kes toitusid tolleaegsatest viigimarjadest (nood viljusid mitu korda aastas), siis kliima hakkas külmenema ja meretase langes. Tekkis maismaasild Aafrika ning Aasia-Euroopa vahele. Osa ahvikesi liikus Euroopasse. Kliima külmenes veelgi ja ahvikestel polnud talvel Europoas enam midagi süüa. Osadel tekkis mutatsioon, mis takistas kusihappe lagunemist. Selle tulemusena kergenes rasvkoe moodustamine fruktoosist (väide, mehhanismi ma ei tea). Osa ahvikesi liikus edasi Aasiasse, osa aga tagasi Aafrikasse, nendest said tulevaste inimeste kauged eellased, enamus Euroopasse jäänud ahvikestest aga suri nälga kliima jätkuva külmenemise tõttu.
neto wrote: ta läks peale 8. klassi 5. keskkooli
spl wrote:td respekt, kuidas inimene suudab matemaatikast kuni toitumiseni süveneda. Mul aju paneb miljon mõtet sekundis, aga nii põhjalikku süvenemist pole antud. Kärsitus pigem märksõna...
The first enzyme to metabolize fructose is fructokinase (also known as ketohexokinase [KHK]). The metabolism of fructose to fructose-1-phosphate by KHK occurs primarily in the liver, is rapid and without any negative feedback, and results in a fall in intracellular phosphate and ATP levels (14–16). This has been shown to occur in the liver in humans with relatively small doses of SPAM fructose (60 g fructose alone or 39 g fructose with 39 g glucose) (11). The decrease in intracellular phosphate stimulates AMP deaminase (AMPD), which catalyzes the degradation of AMP to inosine monophosphate and eventually uric acid (15) (Fig. 1). The increase in intracellular uric acid is followed by an acute rise in uric acid in the circulation likely due to its release from the liver (14). Fructose also stimulates uric acid synthesis from amino acid precursors, such as glycine (17).
spl wrote:Sellised pildid ja meedias kajastamine on pigem kohutav tragöödia![]()
COV oht on väiksem kui vaktsiini poolt tekitatud kahju. Ja me teame, et lapsed sellega ei muutu "ohutumaks" vanavanematele.
https://www.delfi.ee/artikkel/95422801/fotod-laste-vaktsineerimine-algas-harma-ja-jolleri-lapsed-olid-esimeste-vaktsineeritute-seas
td wrote:.. ÕLLEPÄRM, mille tagajärjel tekkib palju KUSIHAPET...
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests